sunnuntai 14. elokuuta 2011

Dalluilua

Hugon kanssa harrastelut taas lähtenyt vähitellen käyntiin. Ollaan muutama jälki saatu aikaseksi, tokoa itekseen harjoiteltu ja tietysti agilityssä on tullut käytyä. Niin ja vielä yhdet haku treenitkin ollaan käyty tsekkaamassa. Jälki vielä aivan alussa, kyllä se Hugo ne namit sieltä syö, mutta eipä se vielä sitä ideaa ole ymmärtänyt. Tokoa itsekseen kun ollaan otettu pitkän tauon jälkeen niin kaikki sujuu huomattavasti paremmin kuin koskaan, seuraamisessa on välillä jopa nähty katsekontaktia :) Paikallaolo täydellistä sekä istualtaan että maaten.
Hakutreeneissä käytiin pitkän tauon jälkeen, ei se Hugo senkään ideaa vielä ymmärrä, mutta kyllä suurella innolla lähtee ihmistä ettimään. Kaikkia näitä pitäis vain enemmän treenata niin ideat alkais iskostua Hugon päähän, mutta minkäs Hugo sille voi kun on niin laiska omistaja.
Tänään kuitenkin päästiin dalluilemaan kun käytiin Vilin kanssa ensimmäistä kertaa lenkillä. Ei niiden touhuja leikkimiseksi voinut sanoa, mutta ei ne tapellutkaan. Välillä kyllä juoksentelivat keskenään ja ojissa uivat, mutta Vili oli Hugosta vähän liian ahisteleva, jotta leikkimään olisivat ryhtyneet. Muutama kuva siitä lenkistä.


Hieman erinäköiset dallut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti