maanantai 23. tammikuuta 2012

Agilityjyrä

Viimein kuvia agilitystä, tai oikeastaan videoita. Kuvat kun on niin hankalia, kun Hugo on niiiin nopee :) Hugo on edistynyt hurjasti agilityssä viime aikoina. Meidän vaikeudet kontakteilla ja kepeillä on historiaa, onneksi. Nykyään Hukkis ottaa ylösmeno kontaktit hienosti vaikka vauhtia olisikin enemmän. Alastulo on A:lla varmempaa kun puomilla ja keinulla, mutta siis jos ite on vieressä, niin niissäkin ottaa kontaktin. Ilmeisesti puomilla ja keinulla on vielä hieman epäselvää että mihin kohtaan sitä pitikään istua alastulolla. Puomilla ja keinulla eteneminen on myös vähän hitaampaa ja epävarmempaa vielä.
Mutta ne kepit. Ajattelin että ei se Hugo tule keppejä ikinä menemään sujuvasti kun kuukausi sitten vielä piti kädestä pitäen näyttää että mistä välistä, mutta nyt Hugon aivoissa ovat ne kaksi hernettä kohdanneet. Kepit alkoivat sujumaan ihan yks kaks ja kuten videosta voitte päätellä ne menee jo hyvin määrätietoisesti ja Hugon kömpelyydellä yllättävän nopeastikin. Ja varsinkin jos kepit on putken jälkeen, niin ne mennään hyvinkin vauhdikkaasti.
Muutenkin Hugon kanssa ollaan siirrytty jo maksikorkeuksiin. Muutaman ekan kerran piti laittaa toinen rima alemmas, ettei Hugo mennyt ali, mutta nyt ei ole yrittänytkään ali vaan hyppää hienosti. Esteiden hakeminen sujuu premmin ja ehkä katsoo myös minun ohjaustakin välillä. Tässä se tulee, tuleva agilityvalio!


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti