lauantai 21. huhtikuuta 2012

Möllikisat 20.4

Uskaltauduimme Hugon kanssa lähtemään Kuopion möllikisoihin, jotta saatais vähän kisakokemusta ennen oikeita virallisia kisoja täällä Iisalmessa. Hugo kun on mennyt nyt tosi hienosti rataa ja kaikki esteet osaa jo sujuvasti, niin hyvillä mielin lähettiin Kuopioon. Hugo oli pidetty paastolla ja lenkityskin jätetty vähemmälle, että  mielenkiinto pysyis minussa ja vauhtia sitten löytys. Radalla sitten jätin Hugon ensimmäisen esteen taakse ja jäikin sinne eikä yrittäny varastaa (mikä ehkä vähän ongelma välillä) ja kutsuin sen siitä ja laitoin sen siitä putkeen mihin menikin, mutta ei kyllä tullu vähään aikaan pois. Hajut tempasivat Hugon mukaansa ja kun sain sen putkesta pois, niin sain sen menemään puomille, josta sitten hyppäs hienosti alas ja kun sain sen sitten menemään puomin niin sitten Hugo lähti taas vähän haistelemaan ja hyppäs ehkä yhen esteen kun riittävästi käski ja sitten taas se lähti vähän haistelemaan ja loppu rata menkin sitten siinä karjuessa naama punasena. Koko rata kyllä siinä mentiin, mutta siinä menikin ehkä se kolme kertaa ihanneaika ja hylsy tuli ehkä viis kertaa ja jne. Voi että kun hävetti, teki mieli kailottaa että ei se näin huono oikeesti ole. Ratakin oli niiiin helppo ja Hugo ois osannu sen aivan helposti JOS ois yhtään keskittyny siihen agilityyn eikä niihin hajuihin. Nolattiin siis ittemme täydellisesti ja vielä muka kisavalmiita. Ehkä voin vähän lohduttautua, että se oli lämmitetty halli jossa oli nurmimatto täynnä vieraiden koirien hajuja, joten mitä muuta voi Hugolta odottaa. Ja agilityssähän on kyse katsojien viihdyttämisestä, joten siinä me ainkin onnistuttiin.
Mutta siis olemme edelleen menossa niihin Iisalmen kisoihin, sillä uskon että kun kenttä ja esteet on sille tuttuja ja niin tuon kaltaisia ongelmia ei siellä tule olemaan. Mutta ehkä pitää vähän käydä muuallakin treenaamassa ennen kun uskaltaudutaan johonkin muualle virallisiin kisoihin.
Meidän suorituskesta on kyllä olemassa videomateriaalia, mutta ehkä jätän sen tällä kertaa julkaisematta ja jokaisen oman mielikuvituksen varaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti