lauantai 24. marraskuuta 2012

Möllit

Löydettin möllit Liperistä ja sinne piti tietenkin päästä. Vähän laiskalla fiiliksellä lähettiin, vettä sato ja muutenkin masentava ilma, mutta kisat meni kuitenkin melko hyvin. Ilmottauduttiin möllien hyppyradalle ja kisaavien radalle.  Halli oli melko pieni ja koiria ja ihmisiä oli heti radan vieressä, mihin koira piti jättää, niin vähän kyllä jännitti mitä Hugo tekee.
Möllihyppyrata oli aika helppo, siinä tais olla 14 estettä, hyppyjä ja putkia pelkästään. Siitä me saatiin Hugon kanssa nollat, Hugo oli tosi nopee, onneks se oli sen verran helppo rata, että ehin ohjaamaan. Lähin kyllä lentävällä lähöllä, kun Hugo näytti vähän siltä että vois nousta ja lähtee hiimailemaan muualle. Kilpailevien radalta saatiin 10, eka vitonen kepeiltä ja toinen kiellosta. Molemmat minun vikoja. Kepit oli radan alussa tosi lähellä edeltävää hyppyä ja Hugo ei osaa vielä (tietääkseni) hakea itsenäisesti keppejä ja minä en ehtinyt sinne niistämään riittävän ajoissa, niin siinä sitten säädettiin vähän. Kielto tuli heti keppien jälkeen hypyltä, kun tein ennakoivan valssin siinä hypyllä ja se oli vähän liian ennakoiva, Hugo kun pysähty kuin seinään. Oma moka, noita tulee myös treeneissä aika paljon, en vaan osaa ajoittaa sitä valssia oikeeseen kohtaan. Kontaktit jännitti myös vähän, ne kun menee, jos Hugoa hidastaa niitä ennen ja on siinä vieressä, siis ylösmenokontaktit. Alasmenot on tosi hyvät.
Mutta hienoa oli se, että Hugo ei jäänyt haistelemaan kesken radan, alussa vähän meinas mennä nenä maahan, mutta hiekan potkasu nenälle on tehokas keino siihen :) Videosta katsottuna, niin esim. A:lta tultaessa, niin vähän tais hakee jotain hajua kun ei katsonu ohajusta, niin siinä tuli vähän kaarrosta. Tälläkin radalla Hugo oli normaalia nopeampi tai sanoisinko että se oli taas se uusi nopea itsensä. Ja vauhtia Hugolle pitikin saada lisää (siis niistä kesän ajoista), niin sitä kyllä tässäkin oli. Huono häviäjä kun olen, niin vähän harmittaa, että tuli noinkin paljon virheitä ja me kun ollaan jo kisattu virallisissa, niin ei päästy mölliradallakaan palkinnoille, mutta ehkä kestän pettymyksen, kun Hugo toimi niin hyvin. Syypäätä pitää ettiä vaan peilistä.

Video toisesta radasta löytyy täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti