perjantai 4. joulukuuta 2015

Pablon arki

Pablon elämään on kuulunut nykyään vain vähän yksinoloa ja paljon touhuamista, sillä minulta loppui koulu eikä töitä ole vielä ilmaantunut. Me ollaan siis nukuttu aamulla pitkään ja sitten käyty aamulenkillä, jonka jälkeen leikitty ja syöty. Iltasin sitten yleensä ollaan käyty lenkillä tai tehty jälkeä tai vähän molempia. Iltatottikset on myös otettu yleensä iltaruualla. Toki Pablon iltaan kuuluu leikkisessiot, joista kukaan muu ei oikeen perusta kuin Pablo itse. Ne kun on kovin äänekkäitä, etenkin jos kukaan ei leiki sen kanssa tai sitten riepottelun kohteena on oman pedin peitto, johon on kertynyt hiekkaa ja lelun palasia, jotka sitten lentelevät pitkin olohuonetta. Tällä hetkellä lempileluja on narun pala ja pieni jalkapallo.
Alla näyte peiton kanssa mylläyksestä.
Vaikka käytöksessä ei muuten mitään erityistä muutosta ole tapahtunut, niin kyllä se vaan alkaa olla enemmän nuori uros kuin pikkupentu. Pablo on nimittäin oppinut nostamaan jalkaa! Ei se taida itsekkään aina tajuta miks nostaa jalkaa, mutta joku käyttäytymismalli siellä päässä on. Hauskalta näyttää kun se välillä vähän horjuen nostaa sitä jalkaa. Jotenkin minusta tuntuu, että se on vähän jälessä tässä asiassa, mutta en kyllä oo varma. Ehkä johtuu siitä, että se on muutenkin vielä sellanen pieni poika joka mielistelee kaikkia ja haluis aina vaan leikkiä. Haukkuvat koirat on vielä vähän sellanen hui vähän jännittää-juttu, eikä Pablo vieraiden koirien luokse muutenkaan lenkillä mene, vaikka melko läheltä kulkisikin. Ihmiset sille on vaan sellanen huippu juttu, vähän liiankin huippu jos minulta kysytään. Hyppiminen on nykyään Pablolla sellanen paha tapa, jota on jotenkin tosi vaikea kitkeä pois. Hugo kun ei ikinä oikeen hyppiny mihinkään, niin ei ole tarvinnut aiemmin tällasta miettiä. Tämä duraselpupu taas loikkii kaikkialle.

Sitten arkea kuvina. Ensimmäisissä kuvissa on Pablon uloslähtörutiini. Joko se makaa eteisessä kyllästyneenä ja sille saa pukea varusteet niin, että herra makaa selällään tai sitten se istuu selkä seinää vasten välillä piipaten ja odottaen uloslähtöä.
Uusi panta

Pablon ilme kun se yllätettiin sohvalta nukkumasta (se ei siis saisi olla sohvalla)

Tällaisia kuvia ottaessa tulee mietittyä, että mitähän Pablon pienessä päässä liikkuu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti