lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kesän tunnelmia

Ajattelin kirjoitella tänne jotain kesäkuulumisia ja laittaa jopa kuviakin, niitä kun kerrankin jopa sain otettua. Näinä mukavan lämpiminä päivinä ei olla kovin paljon päästy lenkkeilemään, joten päivät on mennyt lähinnä laiskotellessa. Tosin Hugolta kun tuo energia ei lopu helteilläkään, joten se on pitänyt purkaa muilla keinoilla. Nyt olen siis laiskistunut ja kaikki muut harrastelut paitsi agility on jäänyt kovin vähälle, mutta siinä Hugon kanssa edistytään sitäkin hurjempaa vauhtia. Viime treeneissä Hugo oli jo toisen kerran vapaana, eikä karannut :) Ratoja mennään jo joka treeneissä ja vaikeampiakin kuvioita ollaan tehty. Ohjauksen katsominen on vielä Hugolla hakusessa, mutta ehkä se ajan kanssa oppii.
Oliverin agilitystä sen verran että kipulääkekuuri ei vaikuttanut mitenkään Oliverin hyppykäyttäytymiseen, joten taitaa pienen pojan ura olla ohi. Vielä ajattelin käydä tutkituttamassa sen silmät, sillä epäilen että huono näkö voisi olla syynä tähän hyppäämättömyyteen. Mutta meidän täytyy nyt vain keksiä uusi laji Oliverin kanssa jota harrastaa.
Niin siihen Hugon aktivoimiseen. Hugo tekee siis lenkkinsä nykyään uimalla. Se saattaa uida pitkiäkin aikoja järvessä, välillä tulee aina rantaan huilaamaan tai jos olen itse vedessä niin sanomaan moi, mutta sitten lähtee takas omille retkilleen.  Tulee kyllä rantaan, jos sitä kutsuu. Se taitaakin olla ainoa tilanne jollon tulee luokse kutsusta. Tule-kutsut menevät kyllä taas kerran kuuroille korville (joiden ei pitäisi olla kuurot). Ajattelin että luoksetulo pitää varmaan aloittaa ihan alusta, ensin harjotella sitä sisällä ja sitten ulkona. Mutta hihnassa kävely on parantunut huomattavasti, kävelee nykyään suurimman osa ajasta mallikkaasti (koputtaa puuta), toki lenkin alussa vetää vielä vähän.
Kesän suunnitelmiin kuuluu lähinnä lisää uimista, Huketin kanssa näyttelyitä, joista sertiä ollaan toki hakemassa, mutta epäilen että tuolla Hugon tämänhetkisellä päällä ei sertejä meille heru. Hugon otsa on jostain syystä punainen ja siinä on ehkä vähän tavallista vähemmän karvaa. Sitä nyt koitan hoitaa vaikka vähän millä konsteilla, jotta näyttäis edes siedettävältä näyttelyissä. Niin ja siis kesäpuuhiin kuuluu vielä agilitytreenejä kunhan vaan nämä helteet menisivät ohi. Olen yrittänyt tsempata itseäni jälki puuhiinkin, mutta huonolla menestyksellä (yhden jäljen saanut tänä kesänä aikaseksi!). Mutta ehkä huomenna teen pari jälkeä.
Vielä siis kuvia poikien vesileikeistä. Ja Oliver on kyllä niin nätti näissä kuvissa, mutta pakko siitäkin muutama kuva laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti