torstai 21. heinäkuuta 2011

Möllikisat

Hugon huikea edistyminen agilityssä sai minut uskaltautumaan menemään Hugon kanssa möllikisoihin. Tosin kilpailtiin alkeismölliluokassa, jossa oli 8 estettä ( hyppyjä, putki, puomi ja muuri). Ja siinä sai pitää koiralla pantaa ja palkata radalla. Sinne siis mentiin periaatteella -pitäähän sitä jonkun yleisöäkin viihdyttää, mutta onneksi viihdytimme yleisöä nollaradan merkeissä. Kerran Hugo kyllä pysähtyi putken edessä ja mietti, että meneekö vai ei, mutta muuten hienoa etenemistä. Ja siis parasta siinä oli se, että Hugo oli irti ja kenttä siis täynnä koiria eikä Hugo karannut. Ei edes lopussa juossut lähellä olevien ihmisten luokse. Valitettavasti me ei sijoituttu kovinkaan hyvin, mutta luottamus Hugoon nousi kyllä.
Ensi kuussa on uudet möllikisat jonne aiomme myös mennä, tiedä vaikka ihan siihen mölliluokkaan.
Vielä muutama epäselvä kuva treeneistä. Ja kuvista ehkä jo huomaa että minä en enään pysy Hugon perässä, joten joudun juoksemaan veren maku suussa, että vähän ehtisin näyttää Hugolle mihin päin mennä.
Ainiin...Oliverin kuvaustulokset tulivat ja lonkat on siis A/A ja kyynäreet 0/0 niissä ei siis mitään vikaa. Silmiä ei ole vielä tutkittu, pitää katsoa syksyllä jos pääsis joukkotarkastukseen Oliverin kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti