maanantai 3. marraskuuta 2014

Aikataulutettua treenaamista

Nyt on virallista! Kohti hälyryhmää treenit on nääs aikataulutettu jouluun asti. Ja pitää vielä ihan merkata kaikkien nähtäville, että treenit on todellakin tehty. Joka viikolle on tietty teema, mitä pitää treenata, nyt seuraavat kaksi viikkoa on teemalla jäljen nostot. Parin viikon aikana pitäis tehä vähintään 5 treeniä jälen nostoja, ei  paha Hugonkaan motivaation kannalta. Marraskuun kaks viimeistä viikkoa harjotellaan harhoja ja sitten alkaakin tottis kuuri, joka kestää joulukuun ajan. Me taidetaan kuitenkin ajaa joulukuussakin vielä jälkiä, sillä vuoden vaihteen jälkeen minä suuntaan maapallon toiselle puolelle ja Hugo jää tänne kolmen  kuukauden treenivapaalle. Muistaakohan Hugo sen jälkeen mitä "jälki" tai "ukko" tai "sivu" tarkotti? Toivon syvästi että muistaa ja että se ois täynnä virtaa ja intoa treenata kahta kauheemmin. Vai onkohan riskinä enemmänkin että muistanko minä mitä ne tarkotti?
Tässä lähiaikoina muutama jälki ollaan ajettu ja sitten kentällä otettu rullaa ja kerran jopa käyty hakuilemassa. Hakuilu oli mielenkiintoista sillä Hugo hakuili nenä maassa, köh köh, mistäköhän syystä. Onneks oli tuulinen sää niin kyllä se lopulta tais ratkaisut tehä ilmavainulla. Hakuilu tehtiin partiointi tyyppisesti ja suoralla palkalla, jotta Hugo sais motivaatiota lisää itse ilmatyöskentelyyn.
Tehtiin tässä vähän aikaa sitten Hugon toinen oikeesti vanha jälki, se oli n. 20 tuntia vanha. Hugo ei sitä kyllä itse nostanut ylös...tai kyllä se merkkas sen ja ajo pari metriä takajälkeä, mutta sen jälkeen ei tiennyt mitä ois pitäny tehä. Siitä sitten lähettiin yhdessä jälkeä pitkin menemään ja aika heti Hugo jälen nappasi ja ajo hitaasti mutta varmasti loppuun asti. Yllätyin kovasti kun se merkkas jäleltä kepit, joita olin pitäny ehkä 10min kädessä ennen jälelle pudottamista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti