perjantai 11. helmikuuta 2011

Ansaittu, ylimääräinen vapaapäivä vierähtikin mukavasti agilityhallilla ja illalla vielä Savon tassujen vuosikokouksessa. Hukkiksen kanssa käytiin tällä kertaa esteitä katsastelemassa hallilla. Intoa riitti jostain syystä, mutta se oli vain hyvä asia. Hypyt ja putket Hugo suoritti sellaisella nopeudella että ihan hirvitti ja todella hyvin siihen nähden että näki ne vasta kolmatta kertaa. Mutkalla olevaa putkea ei kuitenkaan vielä uskaltanut mennä. Hypyllä korkeutta oli aluksi 25cm ja myöhemmin 35cm, molemmat korkeudet suoritti yhtä hyvin. Puomiakin kokeiltiin sillein, että namilla houkuttelin Hugon niin pitkälle kun nätisti tuli ja sitten nostin sen pois. Kuitenkaan Hugo ei pelännyt läheskään yhtä paljon kun viime kerralla ja hakeutu myöhemmin ihan itse puomin läheisyyteen namien toivossa. Kepit meni myös mallikkaasti kädellä ohjaten. En tiedä voiko olla mahdollista, että Hugo jopa vähän jo tajuaisi mitä kepeillä pitäisi tehdä, koska suoritti kepit määrätietoisesti joka keralla, vaikka siis kädellä sitä ohjasinkin.
Palkka Hugolle on yleensä joko nami tai vetoleikki. Pallokin olisi varmasti hugolle tosi hyvä palkka, mutta yritän palkata tavoilla, joilla Hugo ottaisi minuun mahdollisimman paljon kontaktia ja pakottaisi Hugon keskittymään minuun. Suorittaessa hyppyä ja putkea Hugo on nykyään irti, mutta vain sen suorituksen hetken, koska muuten lähtee aika pian haistelemaan enkä haluaisi opettaa sitä siihen, että voi lähteä huitelemaan kesken treenien. Puomilla ja kepeillä on kuitenkin kiinni.
Keskiviikkona kävimme Oliverin kanssa ohjatuissa treeneissä. Mitään erikoista ei ollut, vauhti oli kohtuullinen, mutta kovempikin saisi olla.....puhdasta rataa tekee...ei suurempia ongelmia. Hyvä selostus Oliverin treeneistä, mutta sellaista se on  : D
Tokopuolesta sen verran että vähemmälle on taas jäänyt, kun ulkona ei ole oikein mitään pakkasten takia päässyt tekemään. Sisällä ollaan kuitenkin seisomista näyttelyitä varten harjoiteltu. Se sujuu aika mallikkaasti, vaikka jalat ei ihan aina tahdo kohilleen mennä. Hampaiden katsomista ollaan myös harjoiteltu ja se sujuu ilman ongelmia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti