lauantai 4. elokuuta 2012

Näyttelyitä

Hugetti kävi taas kehässä pyörähtämässä 29.7 Juvalla dallujen erikoisnäyttelyissä ja sitten 4.7 Kuopiossa Sawo Show:ssa. Lähes valkoisena esiintyi molemmissa, mutta pikkuhiljaa pää alkaa punertua ja selkäänkin on ilmaantunut pari läikkää.
Juvalla Hugo pääsi kasvattajan esitettäväksi, kun kiinnostusta minun kanssa esiintymiseen ei tuntunu riittävän. Hienosti se vasta esiintyikin, juoksi kuumuudesta huolimatta ja seisoi niin terhakkaasti. Siellä Hugo olikin AVO ERI, AVK1, SA. Tuomarina toimi Siret Lepasaar.
Arvostelu menee kutakuinkin näin:

2-vuotias, oikean kokoinen, vahvat luut ja lihakset. Maskuliininen pää, hieman liikaa poskia. Vahva kaula. Oikeanlainen ylälinja. Hyvin kehittynyt edestä. Pitkä rintakehä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen suklaanruskea väritys. Ok liikkeet. Kiva luonne.Kuopiossa Hugo ei sitten pärjännytkään, tuomari ei vaan tykännyt, tuloksena AVO EH. Tuomarina toimi Imbimbo Nicola.
Arvostelu on lyhykäisyydessään seuraava:
Vääränlainen purenta. Hyvä ilme. Keskivahva luusto. Pitkä kaula. Vääränlainen lantio. Huonosti pilkuttunut. Keskiverto liikkeet.

Ilmeisesti tuo vääränlainen purenta kommentti johtui Hugon puuttuvista hampaista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti