perjantai 11. tammikuuta 2013

Varikkopysähdys

Kuten viimeeksi puhuin, niin nyt olemme ryhdistäytyneet treenailuissa. Kävimme siis piiitkästä aikaa hakutreeneissä, jotka on näin talviaikaan eri yritysten varikoilla. Ja siellä etsitään ukkoja lähinnä partioinnin kautta eli ei lähetetä koiraa mihinkään tietyyn suuntaan vaan annetaan koiran itse etsiä hajua. Hugolle tehtiin aluks aika helppoja piiloja, mutta kuitenkin ilman apuja. Hyvin Hugo irtoo, se ei kyllä ole ongelma. Sai hajun aika nopeasti ja eteni hajua pitkin ukolle. Pari kertaa mietti kohdissa joissa joutu menemään kapeammasta välistä  ukon luokse, että uskallanko mennä, mutta joka kerta kuitenkin meni. Hugo toimii hakutreeneissä lähes aina, ainoastaan Hugon arkajalkaisuus ahtaisiin tai vaikeasti päästäviin paikkoihin on pieni ongelma. Nytkään ei tarvinnut kun olla metrin levynen kulkupaikka rakennelmien välissä, niin heti mietti että uskallanko mennä.Noh vähitellen kasvatetaan sitä luottamusta, että vaikeisiinkin paikkoihin voi mennä.
Ja siis tiedoksi vaan että kävimme myös hiihtämässä jo toista kertaa tällä viikolla. Ei ollut niin hyvä veto päällä kun viime kerralla, mutta jakso kuitenkin hyvin sen 13km.

Hugo topattuna autossa odottelee omaa vuoroaan. Näin talviaikaan pukemiseen ja riisuutumiseen menee yllättävän paljon aikaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti