maanantai 25. maaliskuuta 2013

Jännitystä ilmassa

Apua, meillä on taas agilitykisat ja nehän on jo 4 päivän päästä! Tänään treenailtiin hyvin ja lyhesti. Näinkin me osataan joskus harvoin treenata. Teemana oli vähän vauhtia ja kontakteja. Vauhtia tehtiin pienellä radanpätkällä, jossa oli kontakteja, muuri, pituus, okseri, rengas ja pari hyppyä. Vähän siis tuli kertauksena taas okseria, rengasta ja pituutta, joita ei kovin usein treeneissä ole. Hyvin menee Hugo kaikki ne.
Puomilla ja A:lla ei suurempia ongelmia, vaikka puomin ylösmenossa Hugo jäi ihmettelemään sitä kaarta. Me ollaan niin vähän sitä otettu, että ei ihme. Mutta sitten se keinu. Nyt tehtiin pari kertaa sillein, että palkkaaja oli puomin lopussa pitämässä palkkaa ja minä lähetin koiran kiipeemään ja ohjasin sitten myös, jotta ei hyppäis kesken pois tai mitään. Vähän varovasti Hugo meni keinun, mutta ei yrittäny hypätä. Sitten kerran otin ihan ilman palkkaajaa ja se meni tosi hyvin, tai oikeestaan niin hyvin kun meillä keinu on menny, vähän hitaasti mutta varmasti. Siitä jäi hyvä mieli, ei tuo sitten tainnu kovasti itteensä ottaa siitä viimeviikkosesta lentokeinusta.
Radanpätkällä minusta tuntu että Hugo meni tosi hyvin ja melko lujaa, mutta videolla se näyttää tosi hitaalta ja laiskalta. Noh ykkösissä nollia ei tehä ajalla vaan tarkkuudella ;)


Lopuksi otettiin vielä vähän keppejä ja yritettiin saaha niitä menemään nopeasti. Hugo menee ne nopeiten sillein, että ite oon aika vieressä ja vähän edessä sitä kädellä vetämässä. Ja tässä Hugo ne kyllä menee aikasempaan nähden tosi lujaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti