lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kotikisat 29-30.3

Meillä oli pääsiäisen agikisoissa kotikenttäetu ja se tuotti jopa tulosta. Ekana päivänä saatiin  meidän toinen nolla ekalta radalta ja toiselta radalta 5 keinun kiellosta. Nollaradalla taidettiin sijottua kuudensiksi. Joo, ei se lentokeinu tainnu sittenkään unohtua Hugolta. Joten paineet oli kovat seuraavia ratoja ajatellen.
Ajattelin heti, että ei me mitään saada kun ei se mee sitä keinua, mutta radalla sitten rupes jännittämään ihan kamalasti ja sitten Hugo menikin keinun melko hyvin. Kuitenkin oman jännityksen takia varmaan saatiin kielto putkelta, Hugo vaan jotenkin tuli minun mukana ja minä en ilmeisesti käskyttäny riittävän paljon. Muuten lauantain eka rata meni hyvin, Hugo oli jotenkin paljon skarpimpi kun eilen, vaikka alussa isompi kaarros tulikin. Minusta tuntuu, että sillon kun sillä on vähän enemmän virtaa niin se menee radalla nopeammin, mutta sitten se saattaa myös keskittyä johonkin muuhunkin enemmän.
Lauantain tokalla radalla jännitin myös ja sieltä tuli kepeiltä virhe, vein Hugon vähän liian vauhdikkaasti sinne, ois pitäny antaa sen ite hakee ne. Mutta positiivista minulta jäi yks valssi tekemättä ja loppuesteillä sain juosta Hugoa kiinni kun Hukkis oli niiiin nopee :) Ja toisiks viimiselle esteelle ohjasin aika kaukaa ja silti Hugo meni sen, joten olen tosi tyytyväinen meidän ratoihin.
Ja kuinka ollakkaan lauantain kisoissa sijoitus kuudes, se taitaa olla meidän vakiosija nykyään.
Radat näkyvissä seuraavista linkeistä:

perjantain radat
eka rata
toka rata
lauantain radat
eka rata
toka rata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti