sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

LUVA ja SERT

Eikös otsikko jo kerro kaiken oleellisen meidän Varkauden kisoista? Odotukset ei ollu taas kovin korkeet, kun oli vieras halli ja kaikkee kivoja hajuja. Mutta radoilla Hugolla ei ollu minkäänlaisia maa-tai ilmavainuja. En taas tiiä miten voi jännittää niin paljon, varsinkin ekalla radalla. Sieltähän tuli muurilta kielto ja kuutisen sekuntia yliaikaa. Rata meni kuitenkin ihan jees, mutta puomi ja keinu tietysti kovin hitaat ja sitten se muuri, ohjasin Hugon sille tosi läheltä, mutta silti meni ohi. Omituista. Vähän se kyllä siinä muurilla katteli ympärilleen, että missäs me oikeen ollaan. Muutenkin tuntu että se ei kyllä irronnu mihinkään, noh irtoomistreeniä on muutenkin tiedossa.
Toka rata eli nollarata oli kans jees, puomi ja keinu siinäkin hitaat ja ennen keppejä oisin voinu tehä tiukemman ja aiksemmin valssin, mutta jotenkin en uskaltanu, kun ekalla radalla oli niin kädessä kiinni niin ajattelin et vielä tulee ohi. Radalla oli kiva suora lopussa ja Hugokin sai vauhtia ja viiminen rimahan kolahti, mutta mikä tärkeintä, ei pudonnut :D
Ja siis mehän poikettiin meidän vakisijasta eli kuudennesta kun oltiin molemmilla radoilla kolmansia. Koiria oli kyllä vaan 17 maksiluokassa. Nyt vaan tuntu hassulta että yli 10 virhepisteellä pääsee palkinnoille, kun on tottunu että nollallakaan et välttämättä sijoitu. Ja tämä koko uranousu on tullu tosi nopeesti ja siis tais olla nopeempi nousu kakkosiin kun Oliverilla, joka minusta nousi sekin tosi nopeesti. Ehkä me nyt keskitytään treenaamiseen ja koitetaan saada esteet, ohjauskuviot, nopeus ja ohjaaja sinne kakkosluokan tasolle.


Radat löytyy linkkien takaa:
eka rata

nollarata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti