perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pablo tuli taloon

Nyt on sitten saapunut pieni, yyber söpö pilkullinen ilahduttamaan meidän arkea. Tämä söpöläinen saapui Lapista Araidan kennelistä. Viralliselta nimeltään hän on Araidan syypää sun hymyyn ja kutsumanimeltään Pablo.
Tässä ollaan pari päivää ehditty tutustua toisiimme ja uuteen kotiin. Pablo on välillä hyvin itsenäinen, esim. yks päivä se nukku ulkona, vaikka kaikki muut oli sisällä. Muutenkin kyllä minusta se oli hyvin outoa, että dallu nukkuu ulkona...mutta ehkä se on tottunu niihin pohjosen kylmiin tuuliin. Niin, siis vaikka se on ajoittain aika itsenäinen, niin kyllä se hyvin pysyy irti jalkojen juuressa eikä oo lähössä huitelemaan. Tämä on ihan uutta, sillä Hugo huiteli jo 8 viikkosesta lähtien jossain teillä tietämättömillä.  Pablo on myös aika ahne, namia jos on niin kaikki temput onnistuu. Liikenteen äänet ja pyörät ym. on vielä aika jänniä ja ne pelottaa, mutta metsässä kulkee jo reippaasti. Niin ja Pablo osaa purra ja vinkua. Vinkuminen on onneksi vähentynyt joka päivä, että ehkä se on vaan koti-ikävää. Pureminen ei valitettavasti ole vähentynyt, mutta vielä se ei oo kuitenkaan mitään tuhoa saanut aikaseks. Niin ja siis Pablo ei vedä hihnassa. Siis mikä dallu se sellanen on? En tiiä, mut toivon että se pysyy tollasena.
Yksinoloa on harjoteltu lyhyitä aikoja sillon kun Pablo on nukkunut. Ei se oo tainnu ees huomata, että oli jäänyt yksin, kun tulee aina unisena moikkaamaan kun tullaan kotia.
Niin ja koska Pablosta tulee toivottavasti pelastuskoira, niin johan me jo yks jälki ajettiin. Jälki oli noin 5 min vanha ja10m pitkä sekä joka askeleella oli ruokaa.
Saa nähä millanen pilkullinen tuosta kasvaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti