maanantai 30. kesäkuuta 2014

Posio

Kuulumisia täytyy taas kirjoitella. Treenien osalta on ollut hiljaista kun kaikki voimat meni bh-kokeeseen :D Nooh ei aivan, mutta kaikkee muuta on ollut niin ei olla treeneissä ehditty käydä. Juhannusviikko meni melkein kokonaan reissussa koirien kanssa ja sunnuntaina suunnattiin sitten Posiolle neljän päivän vaellusreissulle. Kyllä Hugosta eräkoira tulisi, jos vaan ois pikkuisen enemmän karvaa, jotta itikat ei söis sitä ja että ei paleltuis yön kylminä tunteina niin helposti. Tällä reissulla selvittiin kuitenkin koirille tarkoitetulla hyttysmyrkyllä, BOT manttelilla ja sillä, että Hugo nukkui teltassa keskimmäisenä makuupussin alla.
Kilometreistä en osaa sanoa, mutta kävelyä tuli noin 6 tuntia päivässä. Maasto oli välillä melko haastavaa ja mäet jyrkkiä, mutta Hugo meni kyllä hienosti kaikista silloista ynnä muista pelottavista paikoista. Ja kyllä se poika jaksaa kulkea! Kolmantena päivänä huomasin pieniä väsymyksen merkkejä, kun alkoi illasta jo mennä samaa tahtia meidän kanssa eikä viipotellut omia reittejään. Vaikeuksia oli vaan syöttää sitä niin paljon, että ei pääsis laihtumaan matkalla, kun ei ihan järjettömiä määriä uskaltanut kuitenkaan antaa aina kerralla. Se kun on nyt laihtunut 1,5kg talven jälkeen, vaikka mielestäni olen vaan koko ajan lisännyt sen ruokamäärää. Ehkä se nyt vaan on liikkunut niin paljon, että kuluttaakin sitten aika reilusti.
Nyt sillä on kuitenkin lihotuskuuri meneillään ja se on saanukin nukkua viimeiset 2 päivää väsymyksensä pois, eikä olla tehty mitään.
Sitten kuvia juhannukselta ja vaellusreissusta: 

Ekaa kertaa veneessä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti