maanantai 1. joulukuuta 2014

Sitä perinteistä..

..eli jälkeä. Nyt on kyllä vähän minun into lopahtanut tohon jälkeen. Aina vaan jälkiä pitäis olla tekemässä ja ajamassa ja kuka tekee ja miten tekee ja minne ja kuka tekis harhoja ja ja ja .. Hugon into ei oo lopahtanut, mistä kertoo se, että se ajo n. 24 tuntia vanhan jälen pari päivää sitten. Minä en edes itse tiennyt missä jälki meni, joten oli vaan pakko luottaa koiraan ja kyllä se loppuesine sieltä löyty. Olen ylpeä! Nyt teemana on siis ollut harhat. Kaksi jälkeä hyvin sotketulle pohjalle on tehty ja yksi jälki, jossa oli vain yksittäisiä harhoja. Niin ja sitten oli yksi jossa oli molempia. Hugon heikkous on löytynyt: hyvin sotkettu alue. Yksittäiset harhat vielä menee jotenkin, mutta jos on paljon harhoja yhdessä kohdassa, niin siinä hajoo paketti. Se menee ihan sekasin, että mitä näistä jäljistä pitäis ajaa. Tätä pitäis siis treenata, mutta kun se on niin vaikeeta saada jälentekijöitä ja monta harhantekijää yhteen paikkaan.
Nyt taisi alkaa tottisviikko, joten ehkä pitäisi tottista vähän ottaa. Mutta kun ulkona on niin pimeetä ja märkää ja Hugo ei tykkää kun on märkä ja kylmä maa ja ja ja... kyllä minä tekosyitä keksin, ettei tarttis mitään tehä. Lauantaina tulee kuitenkin tottiskouluttaja meitä treenauttamaan, joten siihen mennessä pitäis ainakin jotain olla tehtynä.
Nyt kun on näitä teemaviikkoja ollu, niin Hugolla on nyt sellasia koira-teemaviikkoja tulossa. Viikonloppuna kävi nimittäin yks koirakaveri kylässä ja viikon päästä tulee pariks viikoks toinen koira punkkaamaan meille. Niin ja tapas Hugo toisen dallun tässä yks päivä lenkillä, jonka kanssa ois ollu niiiiin kiva leikkiä, mutta ei ollut aikaa. Ehkä me vielä siihen törmätään ja Hugo pääsee leikkimään senkin kanssa. Kuten huomata saattaa Hugosta on tullut sosiaalinen koira :)

Tässä yksi hyvin tuore (15min) jälki jossa alla paljon harhoja:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti