lauantai 20. joulukuuta 2014

Sosiaalista toimintaa

Hugon koira-teemaviikoilta sitten vähän kuvia. Hugolla on ollut seurana viikon verran 5kk shelttinarttu ja nyt toisen viikon ajaksi tuli 5-vuotias shelttinarttu meitä viihdyttämään. Viikonloppuna Hugo pääsi jo vanhan tutun suursnautseri nartun kanssa lenkille. Tätä 5kk ikäistä pikkuneitiä kohtaan Hugolla oli monta mielipidettä. Ulkona Hugo ei juuri pennusta välittänyt, mutta sisällä ei päästänyt lähelle, vaan murisi aina jos pentu meni liian lähelle. Hugo itse kuitenkin hakeutu useasti pentua haistelemaan ja oli siitä kiinnostunut, mutta jos pentu varovasti meni tekemään tuttavuutta niin heti alko murina. Mutta aina ulos lähtiessä Hugo innostui pennusta ja yhden kerran jopa Hugo teki eteisessä leikkiinkutsuja ja haki sukan ja olisi halunnut leikkiä. Pentu meni kyllä mukaan, mutta kunnon leikkiä siitä ei syntynyt. Toisen kerran eräänä iltana Hugo innostui leikkimään ihan kunnolla sisällä pennun kanssa. Siinä ne lattialla paini Hugo maaten maassa ja pentu Hugon ympärillä hyppien. Mutta leikin jälkeen Hugo ei taas päästänyt pentua lähelle, eikä sietänyt sitä muutenkaan yhtään enempää kuin aiemminkaan. Ulkona hihnassa Hugo sieti pennun riehumiset ja hyppimiset, mutta sisällä ei mitään. Toki ulkona on enemmän tilaa ja se ei ole kenenkään reviiriä, mutta silti kummastuttaa tuo Hugon moninainen käytös. Jotenkin niin outoa, että jotkut koirat Hugo ottaa ihan hyvin, mutta joitain ei sitten siedä vaikka kuinka totuttais ja tekis kaiken oppikirjojen mukaan.



Viikonlopun Hugon ja suursnautserin lenkistä on todisteena vain yksi pimeä kuva, mutta sen ehkä ymmärtää kun on kyseessä kaksi viipottajaa ja pimeä ilta.


Tällä viikolla Hugo sai sitten jo Hugonkin mielestä kivemman sheltin. Tutun 5-vuotiaan narttun. Sen kanssa Hugo pääsi uloskin leikkimään ja molemmat tuntui nauttivan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti