maanantai 31. elokuuta 2015

Pablon elämää

Pablo on kyllä aika helppo koira. Se kulkee niin nätisti hihnassa ja irti. Se ei pelkää suuremmin mitään, vaan kulkee reippaasti paikassa kun paikassa. Se tykkään ihmisistä ja koirista, mutta ei ryntäile niiden luo päättömästi. Kotona se osaa olla yksin, eikä ole vielä tuhonnut juuri mitään. Pablo on energinen, mutta rauhottuu kuitenkin suht nopeasti jos mitään ei tapahdu. Pablo on myös ollut jo täysin sisäsiisti ainakin kuukauden. Kuulostaa täydelliseltä koiralta, mutta valitettavasti sillä on myös kova kallo ja oma tahto, mutta niistä ei nyt enempää.

Sunnuntaina oli treenit pitkän kaavan mukaan ja Pablo vietti autossa lähes koko päivän, välillä tietysti treenaten ja lenkkeillen. Siellä se  autossa vaan nätisti istuskeli ja nukkui. Pablolle tehtiin noin 200m jälki alku oli suht kovalla alustalla ja loppu sitten metsässä, missä oli paljon hirvien jälkiä. Jälki oli puol tuntia vanha ja sillä oli neljä purkkia. Pablo ajo sen hyvin. Alussa annoin sen mennä vähän liian lujaa ja joutu tarkkomaan, että missä se jälki menikään, mutta loppua kohden parani. Hirvien jäljistä Pablo ei juuri välittänyt. Loppusuoralla kuitenkin nosti nenän useamman kertaa, haisteli ilmaa ja jatko jälestystä, liekkö haissu nenään hirvien hajut. On se aika pätevä, en jotenkin uskonut, että noin pieni voi jälestää noin määrätietoisesti. Toinen treeni sinä päivänä oli ilmatyöskentelyn harjoittelemista. Pablolle ei oltu aiemmin tehty hakua, joten nyt me vaan käveltiin metässä ja odotettiin, että Pablo saa ukosta hajun. Pablon reaktio oli kyllä mahtava, kun se sai ,maalimiehestä hajun.  Se pysähty, sen häntä alko heilua ihan hulluna ja sitten se meni kengurun loikilla maalimiehen luo. Aivan huippu, se oli niin ilonen, kun löyti ihmisen sieltä keskeltä metsää makaamasta, ei varmaan ois tarvinnu palkkaakaan, kun se löytäminen itsessään oli niin kivaa sen mielestä :D

Pablo on päässyt tutustumaan pariin uuteen koiraan tässä lähiaikoina. Toinen oli 5kk Suomen lapinkoira, jonka kanssa leikki ihan urakalla. Pablo on aika raju leikkijä, joten kovin pienten koirien kanssa sitä ei uskalla päästää leikkimään. Tämäkin oli siinä rajoilla, kun oli kymmenen kilon tienoilla. Pablo sai tutustua myös suursnautseriin, joka oli siis tosi isokokoinen ja melko rauhallinen tyyppi. Pablo meni heti innolla tutustumaan ja kyllä ne vähän siinä juoksivatkin.Pablo häkitettynä autoon :)
Pablon tulevaisuuden jälkivaljaat, jotka ei ihan vielä ollu sopivat :D


Iltapalalla

Lenkillä leikkikaverin kanssa

Uimassa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti