keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kauniisti

Pablo oli tänään erittäin kauniisti, tai ainkin voisi olettaa niin. Me nimittäin uhmattiin pakkasta ja käytiin loppiaisen kunniaksi mätsäreissä. Ne oli kyllä onneksi lämpimässä hallissa, joten palella ei siellä tarvinnut. Pablo kuitenkin edusti sen verran hyvin, että päätyi sinisten kakkoseksi.

Meidän valmistautuminen oli tällä(kin) kertaa niinkin paljon kun, että edellisenä iltana kaivettiin näyttelyhihna laatikon pohjalta ja mietittiin Pablon kanssa että miten tätä käytettiinkään. Käyttötarkoitus löytyi ja muutamat seisomiset otettiin ennen iltapalaa ja eikun seuraavana aamuna kehään. Taisin myös pari kertaa kattoo Pablon hampaat. Tästä huolimatta Pablo osasi käyttäytyä ja kyllä se taisi seisoakkin siellä kehässä. Juoksu sujui kaiketi ihan hyvin, vaikka sitä ei ehditty harjoittelemaan. Itseasiassa minusta Pablo seisoi tai ainakin sen takajalat oli paremmin kuin koskaan. Ne oli siellä missä pitääkin eli kaiketi melko takana nätissä rivissä. Pabloa ei myöskään tällä kertaa häirinnyt muut koirat juuri lainkaan. Kehän huonoin hetki oli se kun tuomari tutki häntää ja/tai palleja ja Pablo säikähti silloin jotain ja hypähti ilmaan. En tiedä oliko se epämiellyttävää kun sorkittiin hänen arkoja paikkojaan vai säikähtikö se jotain ääntä, kun kovasti tuijotti viereiseen kehään korvat luimussa. Ei se aiemmin ole reagoinut peräpään tutkimiseen mitenkään, joten vähän hassu oli tämänpäiväinen reaktio. Pablo palautui kuitenkin siitä nopeasti ja osasi myöhemmin käyttäytyä mallikelpoisesti. 

Tämä Pablon hieno käytös mätsäreissä ei kyllä motivoi treenaamaan hirveästi näyttelyjuttuja, joten taidetaan jatkossakin kaivaa näyttelyhihnan vasta edellisenä iltana laatikosta :D

Palkintorotta


Linkin takaa näkyy videoo juoksusta. https://youtu.be/gpcA1UA99CgEi kommentteja:

Lähetä kommentti