perjantai 1. tammikuuta 2016

Pablo palelee

Pakkaset tuli ja Pablo pieni joutuu käyttämään vaatteita. Ennestään Pablolle oli muutama toppamantteli ja haalari sekä back on track mantteli. BOT mantteli on ollu kyllä ehdottomasti kovimmassa käytössä, sillä oon pitänyt sitä Pablolla myös sisällä silloin kun Pablo on pahemmin jumissa. Sitä käytän myös lähes aina jos Pablo joutuu kylmään autoon, oltiin sitten menossa treeneihin tai johonkin muualle. Treeneissä näin talvella on ongelmana pitkät autossa odotusajat, jolloin tollanen lähes karvaton koira kyllä paleltuu ilman mitään lämmityksiä. Oonkin pukenut Pablolle päälle haalarin ja sen päälle BOT manttelin ja mahdollisesti tossut. Onhan se aika pakatun näköinen, mutta mielummin niin kuin että palelee. Lisäksi takakontissa on paksu ja iso viltti jonka heitän Pablon päälle. Näillä ollaan pärjätty tähän mennessä, mutta kovasti oon yrittäny keksiä jotain helpompaa ja vielä lämpimämpää ratkaisua. Yksi olis jos häkki mahtuis takakontiin ja sen vois eristää vaikka retkipatjoilla ja sinne laittaa vaikka koirankopeissa käytettävää rutrexiä. Mutta kun häkki ei mahdu autoon :/ Mietin myös onko jotain akulla toimivia lämpömattoja tai vastaavia, jonka vois laittaa alustaks? Tällä hetkellä kuitenkin vielä mennään paksummalla vaatetuksella ja treenit jää meiltä väliin jos pakkanen menee yli 10 asteen. 

Pakkasessa palelee

Päivitystä tuli Pablon vaatevarastoon villapaidan verran. Se on kyllä kätevä, kun ei ole kovin kylmä eikä tuule, niin sen voi pukea Pablolle. Villapaita on myös kiva lisälämmike toppamanttelin alle. Meillä on Hurtan toppamanttelit ja ne ei ole kovin istuvia Pablolle eikä kyllä ollut Hugollekkaan, vaan ne lerpattaa vähän vaikka mistä ja on aika avonainen. Villapaidan kun laittaa sen alle, niin on se manttelikin istuvampi. Kovasti haluaisin vielä sellasen hyvin istuvan pidemmälle kaulalle menevän manttelin noiden huonojen Hurttien tilalle. Pitää ehkä tilata sellanen jostain kunhan raaskii. 
Tossut Pablolla myös on, mutta niitä pitää hieman tuunata, jotta pysyy paremmin jalassa. 


Uusi villapaita
Ensimmäistä kertaa jäällä
Vihdoin sain otettua Pablosta uuden seisomakuvan. Tämä on jouluna otettu, eli Pablo on jotain reilu 7kk. Seisomista ei olla kyllä kovin paljoa harjoiteltu ja se kyllä näkyy :D Nuo takajalat ei oikein asetu ikinä hyvin, mutta tässä siis paras ja oikeestaan ainoo vähänkään siedettävä kuva. Kuvan taustakaan ei ole paras mahdollinen, kun Pablo hukkuu vähänä tuohon taustaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti