lauantai 8. kesäkuuta 2013

Agikisat

Päälimmäisenä tunteena pettymys, mutta kun tarkasti miettii, niin menihän ne ihan hyvin. Tuloksena kaks vitosta ja yks hylly, meidän eka hylly! Kaikilla radoilla tuntu kyllä et Hugo ei ollu ihan skarppina mukana. Me oltiin kyllä ekojakin aina radalle lähtiessä, joten siinä ei ollu kovin kauan aikaa viritellä Hugoa. Kaksi ensimmäistä rataa oli kyllä tosi vaikeita ja olen ylpeä että se eka hyppyrata handlattiin niin hyvin läpi, vaikka ei se eteneminen kovin sujuvaa ollu. Ekalta hypäriltä yks hypyn ohitus, mutta muuten olen tyytyväinen ja sijotuttiinhan me kolmansiks jopa.


Toinen rata eli hyllyrata meni kyllä ihan pipariks. Hugo ohitti heti toisen hypyn ja ei oikein kuunnellu ohjeita. Varmasti oli minunkin ohjauksessa vikaa, mutta sitten sitä alkaa itteäkin ärsyttää kun toinen ei kuuntele ja jne.. Joten lopputulos et minä karjun kun Hugo ei toimi ja Hugo vaan muuttuu passiiviseks koska minä karjun ja sit se ei tee ainakaan mitään. Radan jälkeen tuli palautetta että oisin vaan voinu juosta sen radan läpi eikä jäähä jankkaamaan niitä esteitä, mutta kun minä en osaa sellasta. Jotenkin jos kisoissa ollaan niin vedetään loppuun asti mahollisimman puhasta rataa. Vaikka Hugolle ois varmasti jääny parempi mieli jos ois vaan juostu maaliin helponta kautta. Viimiselle radalle menin kyllä sillä mielellä et jos ei onnistu niin nielen ylepyteni ja juostaan vaan kivasti maaliin.
 Kolmas rata meni kuitenkin hyvin, yhen hypyn Hugo taas kierti, mutta sekin oli varmaan ohjauksesta kiinni. Kontaktit Hugo otti A:lla joka kerta, mikä on TOSI kiva juttu, koska niitä en varmistellu ja ylösmenoissakin oli taktiikkana vaan juosta kovaa sille, jollon Hugo tihentää askelta ja ottaa kontaktin. Keinu sen sijaan oli sillä katastrofiradalla joten Hugo kun paineistu siitä niin kovasti, niin sitten se ei menny keinua kunnolla sillä toisellakaan radalla.
Mitä tästä opimme?
- Sen että Hugo tarvitsee paljon kisakokemusta, jotta keskittyy radalla vain tekemiseen
- meidän pitää ilmeisesti opetella pari muutakin ohjauskuvioo kun valssi
- Hugolle pitää tehdä paljon kivoja juoksu ja irtoamistreenejä
- minun pitää opetella olemaan suuttumatta joka kerta kun Hugon ajatus herpaantuu (paitsi jos se lähtee ihmisen luokse)
- keinu pitää saaha vahvemmaksi
- keppikulmat ja kepit paremmiksi.....

ehkä noi riittää tavoitteeks nyt tälle kesälle, mietitään lisää sitten talvella. Ja me ei olla menossa ihan lähiaikoina kisoihin.

Kuvat Milena Nevanto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti