tiistai 18. kesäkuuta 2013

Huippua

Ollaan me välillä niin hyviä :D Miten ihan pienistä jutuista tuleekaan välillä niin iloseks. Hugolla oli parin päivän loma ja tulokset näkyy heti lajissa kun lajissa. Eilen agilityssä Hugo oli sikanopee, mua rupes jo naurattamaankin kesken radan, kun se vaan juoksi ihan hulluna :D Tästä lähin meillä taitaakin olla päivä ennen agitreenejä lomaa, jotta se juoksis noin joka kerta.

Tokossa tänään meillä oli uusi kokeilu, kaukopalkka. Jätin kupin maahan ja sinne nameja. Käskin Hugon sivulle ja tein pari käännöstä ja käsky "vapaa". Hugo juoksi ihan innolla kupille ja veti namit. Sehän toimii! Sitten seuraamista pieni pätkä ja vapautus namikupille. Välillä sillä ihan kuola valu kesken seuraamisen, kun ois niin kovasti halunnu mennä kupille. Pari kertaa se aina vilkas kuppia, mutta kun anto käskyn niin teki tosi hienosti. Ehkä tää onkin se juttu miten Hugolle saa motivaatiota myös tottikseen. Ja toki koko päivän kotona makaaminen autto myös asiaa.
Kokeiltiin myös maahanmenoa, joka on aina ollu tooosi hidasta, mutta tänään se meni pari kertaa ilman apukättä ehkä jopa alle 2 sekunnin maahan.
Paikallaolossa se oli tänään ainakin 5min. Ihan alussa nousi puoliks kun kurotteli jotain hajua nurmikolta, mutta loppuajan oli nätisti paikallaan, vaikka ötökätkin sitä vähän kiusas.


Tää viikko on siis alkanut huipusti Hugon osalta. Illan ilona meillä on ollut haukkumisen opettelua hiljasin tuloksin. Ei se hauku vaikka mitä tekisin. Olen koputellu oveen ja yllyttäny vaikka millä. Hugo vaan kattoo et mitä sä teet anna se nami nyt tänne. Pari kertaa oon saanu sen palkattua kun se on kuullu jostain äänen ja haukkunu ja sen jälkeen heti oon antanu sille käskysanan ja sit se on vähän puhahtanu. Ehkä se siitä. En kyllä ees tiiä miks sen haluun opettaa haukkumaan. Ehkä se vois saada vähän röyhkeyttä ja viettiä sillä joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti