tiistai 15. maaliskuuta 2011

Onnistunut toko

Jeeee, vihdoinkin voin olla ylpeä Hugosta! Tokossa käytiin tänään ja Hugo käyttäytyi esimerkillisesti, ei ollut enää porukan huonokäytöksisin koira. Otti kontaktia lähes koko ajan ja teki kaiken minkä pyysin. Sivulle menee jo mallikkaasti, vaikka kädellä pitää vielä vähän ohjata. Seuraamista ei noissa ohjatuissa treeneissä olla otettu, koska haluan, että Hugo on jutussa mukana aina kun seuraamista tehdään, eikä tokossa keskittyminen ole ennen tätä päivää ollut sitä luokkaa. Paikalla Hugetti pysyy hienosti. Luoksetulossa saattaa juosta vähän ohi ja käänty ja tulla vasta sitten, kun nelivetojarrutus ei aina toimi niin hyvin, että pysähtyis minun kohdalle. Koirien välistä pujottelu meni myös tänään mallikkaasti, ei vilkaisuakaan muihin koiriin :) Ainostaan loppuajasta rupes piippaamaan ja vähän haahuilemaan, kun jouduttiin odottelemaan.
En tiedä miksi Hugo oli tänään niin kiltisti, ei se kovin nälkäinenkään mielestäni ollut. Ehkä tämä viimeajan  tehotottutelu ihmis- ja koiravilinään on toiminut.

Niin ja mainittakoon, että kävimme eilen dalluporukan kanssa treenaamassa näyttelyitä varten. Hugo keskittyi nätisti, ainoa miinus on että ympyrää juostessa vetää edellä olevan perään.

1 kommentti: