perjantai 25. maaliskuuta 2011

Tuusniemen näyttelyt

Tuusniemellä oltiin viime lauantaina 19.3 Hugon kanssa ekoissa näyttelyissä. Onneksi meillä oli siellä tukijoukkoja, jotka opasti meitä näyttelyn saloihin. Hugo hieno poika käyttäytyi, noh ihan ok siihen nähden, että koiria ja ihmisiä oli paljon. Aluksi toki sääti enemmän, mutta hallissa jo rahottu hyvin, varsinkin kun joutu välillä häkkiin. Hallissa oli kyllä todella ahdasta, mutta siitäkin selvittiin.
Kehässä Hugo käyttäytyi erinomaisesti, ei säätänyt vaan seiso nätisti ja juoksi myös, vaikka vähän perässä laahaten. Eikä siis vetänyt edessä juoksevan perään, niin kuin aikasemmin on tehnyt. Ainakin tuomari tykkäsi siitä, sillä mukaan saatiin JUN ERI, JUK1, PU2, SA ja SERT. Tuomarina toimi siis Riitta Lahtovaara. Tosin junnu uroksissa oli Hugon lisäksi vain yksi uros ja paras uros kehässä taisi olla vain 3 koiraa, mutta hieno suoritus silti. Sertiä emme kyllä odottaneet, mutta kivahan se oli saada varsinkin kun Hugon käytös oli odotettua parempaa kehässä. Ja mikä tärkeintä, niin onhan se kiva saada hieno ruusuke ja pokaali hyllyä koristamaan :D
Ensi kerralla pitää vain muistaa  katsoa, että Hugon "vähäiset" kaulanahat eivät ole rytyssä hihnan takia leuan alla, vaan mahdollisimman vähäeleisesti kaulalla.Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin näyttelyarvostelu meni näin:
Erinomaista tyyppiä oleva. Sukupuolileimaltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen uros. Kaunis pää. Hyvä kaula, jossa hieman löysää nahkaa. Kaunis ylälinja. Suorat etukulmaukset. Oikein kulmautunut takaa. Hyvin kehittynyt runko. Loistavat liikkeet. Ystävällinen luonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti